La millor informació del ValènciaCF en valencià

Un derbi extrany per a Jaume Costa
,

Un derbi extrany per a Jaume Costa

COMPARTIR

728-90

Jaume Costa tornarà demà a l’estadi que ha sigut sa casa durant molts anys, però esta vegada ho farà com a rival. Arribarà amb l’elàstica del VCF, club on es va formar.

El lateral viurà sensacions especials per jugar amb el València cedit del Villarreal davant el mateix conjunt groguet, encara que possiblement no estiga en cap dels dos clubs la temporada que ve.

Amb la sanció complida de Gayà, tot apunta que Jaume Costa començarà l’encontre des de la banqueta. Al conjunt de Mestalla va ser format, però sols va disputar un partit oficial abans d’anar-se’n al Cadis, per a recalar després en el Villarreal. A l’equip castellonenc quasi ha completat la seua carrera professional.

El jugador ha vestit fins a 242 vegades l’elàstica grogueta, cosa que el situen en la posició tretze en la història del submarí groc.

Al principi d’esta temporada, Costa no comptava en els plans de Calleja i va eixir cedit cap a Mestalla a petició de Marcelino, el qual el coneixia de la seua etapa al Villarreal.

Quan finalitze la temporada, Jaume Costa haurà de tornar al seu equip, on li queda un any més de contracte i on el lateral esquerre està ocupat per Alberto Moreno i Quintillà. Al conjunt valencianista, Gayà és el titular en la seua posició i s’està a l’espera que Lato torne de la seua cessió a Osasuna perquè es quede al club la pròxima temporada.