ACTUALITAT  CRÒNIQUES  FEMENÍ

Un competitiu VCF Femení perd de penal al temps afegit

Per Miguel Castells · 07 Gener, 2021

Començava el LUD Femení intentant tancar al VCF Femení en l’àrea local i volent generar perill entrant per bandes. Les de José Bargues es defenien amb solvència buscant les seues oportunitats a la contra.

Superat el minut 15, la possessió era sobretot visitant, encara que les nostres necessitaven de poc per a posar en compromisos a les de María Pry. De fet, Jansen aconseguia el 1-0 en el 17 al rematar un córner botat per A. Torrodà.

Esther igualava en el minut 20, després de caçar en l’àrea xicoteta un centre des de banda dreta. L’equilibri es reestablia amb un VCF Femení protagonista amb contraatacs i un LUD Femení que ho era amb possessió. Així s’aconseguia la mitjana hora joc.

Les levantinistes intentaven ara entrar pel centre, amb passes filtrats entre línies. Les valencianistes, molt concentrades, eren obstacles insalvables. 1-1 i descans.

La segona mitat arrancava amb el segon gol de Jansen. Centre mesurat de B. Beltrán des de la banda esquerra i cabotada precisa de l’holandesa per a superar María. Minut 46 i 2-1.

El LUD Femení tornava a bolcar-se en camp rival, mentres el VCF Femení continuava apostant pel contraatac. Així, Candela tenia el 3-1 en el minut 67, però el seu xut ras anava prop de la base del pal dret de María. Esther sí que posava el 2-2 en el lluminós en el 73, després d’un córner.

Poc més d’un quart d’hora per al final i emoció i igualtat màximes. En el minut 80, Esther estavellava l’esfèric en el travesser. El baló anava d’àrea a àrea sense parar, amb arribades per part d’un i altre conjunt. Els dos equips volien el derbi Teika.

Les blanquinegres estaven ben posicionades davant d’unes blaugranes que pressionaven al màxim amb les seues connexions. Finalment, només de penal va poder emportar-se l’equip visitant el xoc. Eva Navarro marcava el 2-3 en el minut 93.