La millor informació del ValènciaCF en valencià

Carlos Soler també es trenca i estarà 3 setmanes de baixa
,

Carlos Soler també es trenca i estarà 3 setmanes de baixa

COMPARTIR

728-90

La mala sort està sent, sens dubte, l’incansable acompanyant de Carlos Soler en aquest estiu. Després de ser un dels membres de la primera plantilla afectats pel Covid-19, repetint com a cas positiu després d’estar 2 setmanes en quarantena, ara han sigut les lesions musculars les que han deixat KO al migcampista valencià.

Segons informa Deportes Cope Valencia, Soler patix un trencament fibril·lar, mateixa afecció que Cillessen i Mangala, i estarà allunyat del grup unes tres setmanes. Cal recordar que no jugà ni un minut davant el Llevant UE i, segons explica la Cadena Cope, el motiu eren aquestes molèsties que va sentir ja la setmana passada en el seu retorn als entrenaments amb el grup.

Aquesta baixa se suma al nombrós comunicat mèdic de l’equip en aquesta arrancada de temporada, amb les lesions de Cillessen, Gameiro, Mangala i Jason. A més, deixa el centre del camp amb escassetat d’efectius, ja que Gracia només compta amb Kondogbia, Racic, Esquerdo i la possibilitat puntual de Daniel Wass, que és, en principi, el lateral dret titular.