La millor informació del ValènciaCF en valencià

Murthy: “Lim vol que ens centrem en l’Acadèmia”
,

Murthy: “Lim vol que ens centrem en l’Acadèmia”

COMPARTIR
330-120

El president del València CF, Anil Murthy, ha concedit una entrevista al diari de Singapur The Straits Times en el qual repassa l’actualitat del club i tot allò que està per vindre: “Lim és molt clar: l’acadèmia és on hem de centrar-nos”. En ella, el mandatari assegra que “la clau per a l’ADN d’este club és la seua Acadèmia. No solament té la infraestructura, sinó que es tracta d’atraure el millor talent des d’una edat primerenca. El nostre equip juga amb jugadors joves i volem que els joves de tot el món vinguen al València perquè els donarem l’oportunitat de jugar en la primera divisió. Tenim l’estructura esportiva i l’ambició perquè això succeïsca”.

Respecte a la possibilitat d’invertir en fitxatges multimilionaris, Murthy afirma que “les estreles costen molts diners. Tots els clubs han de respectar el Fair-Play financer i un no pot gastar-se més del que guanya. No estem en el model de gastar grans quantitats de diners en estreles. Lim és molt clar: en l’acadèmia hem d’enfocar-nos”, recalcava abans d’afegir després de ser qüestionat per CR7: “La seua relació amb Ronaldo i Jorge Mendes es deu al seu amor pel futbol”.

Pel que fa al Centenari, el presindt ha assegurat que “en els últims 100 anys, hem tingut molts èxits, molts trofeus, som un gran club a Europa però si mires cap al continent hui, hi ha molts clubs genials amb grans històries que han caigut en l’oblit“. Per això, trau pit pel màxim accionista i cap. “Un moment significatiu en la història de València va ser l’entrada de Peter Lim va invertir més de 200 milions d’euros. Hui, en celebrar el nostre centenari, tenim estabilitat financera, social i esportiva”.