La millor informació del ValènciaCF en valencià

El VCF posa a la venda 300 entrades més per a la ‘final’ a Valladolid
,

El VCF posa a la venda 300 entrades més per a la ‘final’ a Valladolid

COMPARTIR

728-90

El València CF, una vegada esgotades les 600 entrades que el Valladolid va posar inicialment a la disposició de l’afició valencianista, ha aconseguit un paquet addicional de 300 entrades més per a la “final” del pròxim dissabte en Pucela que ja estan a la venda. El Valencia CF també subvencionarà íntegrament el desplaçament amb autobús a Valladolid a aquells afeccionats que compren la seua entrada i així ho desitgen, en una iniciativa que compta amb la col·laboració amb la Agrupacióde Penyes.

Per a això, quan realitzes la compra has de seleccionar l’opció ‘Entrada + autobús’. Tot aquell que no haja seleccionat esta opció, no podrà posteriorment disposar d’una plaça en l’autobús.

NOTA IMPORTANT:

A causa dels incidents aïllats ocorreguts en els últims partits i, atés que no ha finalitzat la investigació que delimite responsabilitats dins de la Graderia Jove per a prendre mesures disciplinàries amb aquells que promouen i es presten a actituds violentes o d’intimidació, tots els abonats d’aquesta zona no podran adquirir entrada en aquest desplaçament.

D’esta manera, el València CF decideix prioritzar la seguretat de la resta dels seus afeccionats i la imatge positiva de l’entitat buscant tindre les màximes garanties d’un comportament sa i exemplar de tots els valencianistes desplaçats.

INFORMACIÓ PRÒXIM PARTIT, JORNADA 38 DE LALIGA:

Reial Valladolid vs. València CF

Estadi José Zorrilla, dissabte 18 de maig, a les 16.15 hores.

300 entrades disponibles: 35 €.

Fase de reserva i compra per a Abonats: fins al dimecres 15 de maig, a les 23.59 hores, o fi d’existències.

Segona fase de reserva i compra el Públic General: dijous 16 de maig, des de les 10 hores fins a les 23.59 hores, o fi d’existències.

Els recordem que les entrades són personals i intransferibles, havent de coincidir l’assistent amb el nom que va realitzar la reserva.

Segons el Reglament General de LaLiga, queda prohibida la venda d’entrades de la zona visitant en les taquilles del Club / SAD local.

Termini per a la recollida d’entrades en les taquilles de Mestalla per a aquells que haja realitzat la reserva i compra:

Dijous 16 de maig: de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores.

Divendres 17 de maig: de 10.00 a 12 hores.

Horari del viatge amb autobús per a tots aquells que van comprar l’entrada + l’opció de viatjar amb autobús:

Eixida a Valladolid: dissabte 18 de maig, a les 6.00 h, des de l’Avinguda d’Aragó (Mestalla).

Retorn a València: en finalitzar el partit, en el punt de trobada indicada prèviament.

Recomanem estar, almenys, 30 minuts abans de l’eixida perquè se li assigne l’autobús per part del personal del Club.

Serà requisit indispensable portar amb si el DNI, la reserva impresa i en cas de ser menor d’edat l’autorització parental que pots descarregar ací.