La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’APA VCF vol comprar el València
,

L’APA VCF vol comprar el València

COMPARTIR

728-90

L’Associació del Xicotet Accionista (APA) del València CF ha llançat un comunicat oficial informant que el seu pla per a recomprar part de l’accionariat del club seguix avançant. Segons les dades aportades en aquest escrit són 1.184 els accionistes que s’han informat per la iniciativa, dels quals, segons informa l’APA, alguns estan disposats a aportar “fins a 8.000 euros” per a tractar d’aquirir part de la borsa accionarial de Lim.

L’objectiu inicial era tractar d’arribar a 42.000 valencianistes, “bé a títol personal o com a empreses valencianes”, que estigueren disposats a aportar diners en el procés de recompra. L’APA VCF, no obstant això, manté que veuen a aquesta iniciativa com “la solució definitiva” per als problemes de l’entitat. A més, segons informen també en el comunicat, aquesta proposta aguardarà per a realitzar noves accions pels consells dels “professionals jurídics” que els estan guiant en el desenvolupament d’aquesta iniciativa.

La part més dura del comunicat al·ludeix a la falta de propostes alternatives reals. L’APA VCF cita, fins i tot, de manera directa a alguns ex jugadors que van signar el manifest de l’Esperit del 86, entre els quals es trobaven Cañizares, Ayala o Kempes. L’associació ha afirmat que “demanar que el club torne al valencianisme no és el problema, però aportar capital sí que el sembla”. Finalment, han recalcat que la iniciativa de comprar accions es manté com una opció real, i que continuaran treballant per a portar-la avant.