La millor informació del ValènciaCF en valencià

Esquerdo renova fins a 2024
,

Esquerdo renova fins a 2024

COMPARTIR

728-90

El València CF ha fet oficial la renovació de Vicente Esquerdo fins a 2024. El club mostra, així, la seua confiança en el futbolista de Calp, que ha sigut objecte de dubtes després dels dos últims partits de la Lliga, on ha sigut titular davant les nombroses baixes amb les quals ha comptat Javi Gracia i on no ha rendit al seu millor nivell.

Esquerdo ha manifestat la seua gran satisfacció als micròfons de VCF Media, en afirmar que açò és “fer realitat el somni que tenia de xiquet”. Esquerdo va començar el seu camí al València CF en el Cadet B, on “ja somiava amb arribar al primer equip” del club de Mestalla. “El València CF m’ha ajudat molt, m’ha ensenyat el que havia de fer i estic content d’estar ací amb ells. Ara el més important és treballar igual… o més”, ha explicat.

Esquerdo, excepte sorpresa, es mantindrà en la disciplina del primer equip aquesta temporada, ja que Javi Gracia també valora la seua polivalència per a actuar també en qualsevol de les dues bandes. I més encara, si cap, davant la poca confiança que té el tècnic navarrés en l’arribada de reforços.