La millor informació del ValènciaCF en valencià

El VCF i el Màlaga negocien la cessió de Cristian Rivero
,

El VCF i el Màlaga negocien la cessió de Cristian Rivero

COMPARTIR

728-90

El València CF vol que Cristian Rivero tinga minuts, i davant la impossibilitat d’assegurar-li’ls en el primer equip busquen una cessió en un equip que compte amb ell com una primera opció per a defensar la seua porteria. El millor col·locat, segons informa Héctor Gómez, és el Màlaga CF, equip de la Lliga Smartbank que aposta per Rivero com a porter titular per al pròxim curs. A més, també acceptarien la fòrmula que vol el club valencianista: cessió per un any sense opció de compra.

Aquesta opció convenç tant al futbolista, que ja hauria donat la seua aprovació a l’operació, com al València CF, que ha iniciat les converses amb el club malagueny. El principal problema a resoldre en l’operació resideix en el percentatge de la fitxa que està en condicions d’assumir el Màlaga CF, que en els últims dies anunciava que anava a haver d’afrontar un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERE) a causa de la greu crisi econòmica que viu el club. El club de Mestalla busca que es facen càrrec de la totalitat de la fitxa del porter, però en els despatxos de l’entitat andalusa treballen a conciència perquè els valencianistes assumisquen part del seu salari.

Cristian Rivero finalitza contracte amb el València CF en 2022, però la idea del club és donar-li un paper molt més protagonista a mitjà termini. Per això, segons indica Héctor Gómez, tot apunta que hauria de renovar abans de posar rumb a La Rosaleda, per tal d’evitar situacions com la que ha ocorregut amb Ferran Torres.