La millor informació del ValènciaCF en valencià

TOTS ELS DETALLS econòmics del nou patrocini principal del València CF
,

TOTS ELS DETALLS econòmics del nou patrocini principal del València CF

COMPARTIR

728-90

Tal com vos hem informat a primera hora del dia, el València ha tancat un acord amb Chiliz i socios.com per al Main Sponsor de cara a la nova temporada. Aquest acord forma part de l’estratègia global del VCF d’apostar per la innovació i la tecnologia, explorant noves tendències i formats per a trobar noves maneres de relacionar-se amb els seus aficionats locals, nacionals i internacionals.

Un mercat molt complicat


A Primera Divisió 8 patrocinadors, entre ells el València CF, perdran el patrocinador principal. Segons Javier Tebas al programa Salvados la pèrdua econòmica entre tots els clubs que comptaven amb patrocinis de casa d’apostes és de més de 90 milions per temporada. Amb l’apretat pressupost, era de vital importància trobar un, ja que estos milions podrien marcar la diferència de cara a la següent temporada. A més, l’equip de Mestalla es trobava davant la dificultat afegida dels mals resultats, el descontent dels aficionats, la crisi econòmica i el bloqueig per part del govern dels patrocinadors de cases d’apostes. Un mercat difícil i molt competitiu on el departament de màrqueting del València ha hagut de moure’s molt ràpid


Aproximadament el València ingressarà 2,5 milions

Era molt complicat trobar un contracte tan beneficiós com el de Bwin, per la qual cosa el València passarà de ingressar 4,8 a 2,5 milions d’euros fixes anuals més bonus. Es tracta d’un contracte pluriannual, on únicament el primer any inclou la samarreta per part de Chiliz. D’aquesta manera el València s’uneix a entitats com el Barcelona, Atlètic, Llevant, Manchester City, Nascar i la UFC. A més, la companyia de blockchain espera arribar als 200 milions d’euros de facturació

Anil Murthy valora l’acord


“Crec que els aficionats sempre estaran en el cor del futbol i l’ús de la innovació i la tecnologia és necessari per a mantindre viva aquesta tradició. És per això que estem encantats de tindre a Chiliz com Official Fan Token Partner per a la temporada 21/22. Amb ells, el València CF entra en la pròxima generació de fan engagement a través de la seua plataforma Socios.com, que revolucionarà la participació dels aficionats a través de la tecnologia i la innovació. La prioritat del club és continuar innovant i explorant noves tendències per a poder continuar involucrant als nostres fans en un món en constant canvi. Per això, estem molt contents d’embarcar-nos en un nou projecte amb Chiliz. Això és només el començament d’una gran relació per als nostres fans i per a totes dues entitats.”

En les xarxes socials s’ha observat una certa sorpresa en llegir que el desig del club és el de acostar-se als aficionats, però mentrestant mantenen bloquejats els comentaris de les publicaciones del club en les seues xarxes socials.