La millor informació del ValènciaCF en valencià

TOTS ELS DETALLS de la reunió de Bordalás amb Lim
,

TOTS ELS DETALLS de la reunió de Bordalás amb Lim

COMPARTIR

728-90

Durant el dia de hui les càmares han caçat a Bordalás eixint de les oficines del València CF. Tal com ha informat ElDesmarque, s’ha produït una reunió entre Corona, Anil Murthy, Corona, Joey Lim, Bordalás i Peter Lim. A més, també ha assistit Patricio Moreno (segon de Bordalás).

Segons afirma aquest mateix mitjà, durant la reunió Peter Lim li ha comunicat a Bordalás la capitalització del deute per valor de 43 milions d’euros.

No obstant això, no han transcendit més detalls i si s’ha parlat de les possibilitat del club per a efectuar alguna operació de cara al mercat d’hivern.

Es tracta de la segona reunió que ha tingut Bordalás amb Peter Lim, una cosa sorprenent sobretot atesos els precedents amb Javi Gracia.

Bordalás encadena una ratxa de 4 partits sense pedre. No obstant, tot fa indicar que l’alicantí compta amb la completa confiança del màxim accionista.

El mateix Bordalás va afirmar en roda de premsa fa una setmana que no havia tingut cap conversació respecte a la situació econòmica amb el club. Deduim que ara sí que tindrà molta més informació per a respondre en roda de premsa respecte als plans de l’equip de cara al mercat d’hivern.