Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP

Parejo: “L’equip ix reforçat amb l’empat al Camp Nou”

Per Blanquinegres · 02 Febrer, 2019

Suma i seguix el capità Dani Parejo. Al Camp Nou va aconseguir el seu partit 300 en Primera Divisió, 231 lluint l’elàstica del València CF des que va arribar en l’estiu de 2011, i Parejo volia “celebrar-ho” amb gol, el sisé esta temporada en LaLiga. En acabar el partit va fer una valoració del partit.

Han deixat escapar una gran oportunitat per a guanyar al Camp Nou?

Hem fet un gran partit, ens vam posar 0-2 en un camp molt difícil, vam tindre ocasions per a fer més, igual que ells. Per a traure alguna cosa ací cal fer-ho patint molt, lluitant, corrent… Patim en l’inici de la segona part, però és normal, i l’equip ix reforçat amb l’empat, és un punt molt bo per a nosaltres.

Van crear molt de perill en el primer temps.

Llevar-li la pilota al FC Barcelona és complicat, sabíem que ens anaven a sotmetre, t’exigeixen molt, però hem interpretat bé el joc i hem contraatacat molt bé. El treball de l’equip ha sigut magnífic.

Van reaccionar després del 2-2.

Ells han eixit amb molta intensitat després del descans en tindre el resultat en contra, et sotmeten física i mentalment, individualment són jugadors molt bons. Sabíem que anava a ser un partit així, havíem d’utilitzar les nostres armes i eixim reforçats.

El VCF ha tornat, donarà temps d’aconseguir la quarta posició?

No ens hem d’obsessionar amb el quart lloc, seria un error. Ara juguem una semifinal de Copa el dijous, a descansar i a afrontar el següent partit.