La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “Tenim la il·lusió màxima d’arribar a una final europea l’any del Centenari”
,

Marcelino: “Tenim la il·lusió màxima d’arribar a una final europea l’any del Centenari”

COMPARTIR

728-90

Marcelino García Toral afirmava a la sala de premsa de Mestalla, després de la victòria del València CF davant el Vila-real CF i la seua brillant classificació per a semifinals de la UEFA Europa League, que “estem molt feliços de continuar vius a l’Europa League, a dos partits d’una final i donarem la resta per a aconseguir-lo”.

A dos passos d’una segona final

Estem molt orgullosos del rendiment de la plantilla, som l’equip que més partits oficials porta del nostre futbol. Estem en una semifinal molt difícil davant un gran equip, però amb la il·lusió màxima d’arribar a una final l’any del Centenari. I en Lliga estem a només un partit del quart classificat. Tenim nou punts per disputar en una setmana molt important i ens correspon recuperar-nos d’aquest partit i el diumenge anar a Sevilla, aconseguir un bon resultat i una victòria ens posaria en una situació molt bona. Aparquem ara l’Europa League i ens centrem en una setmana en la qual ens juguem estar en Champions a través d’aquesta via.

Satisfet dels seus jugadors

Vam anar a pel gol malgrat la renda que portàvem, vam tindre bons minuts inicials, marquem i vam estar molt concentrats sempre. Ara a pensar en l’Arsenal, no hi ha favorit clar, però tenim la mateixa il·lusió que ells com a mínim. Gràcies a aquests futbolistes, que han sabut sobreposar-se, estem en una final de Copa, en unes semifinals de l’Europa League i a un partit en Lliga de la Champions. Estic molt, molt orgullós del rendiment d’aquest equip. No us conformem, volem ser campió de Copa i poder ser-ho d’Europa. Ens queden nou partits, que poden ser deu i tractarem de guanyar-los tots.

26.000 espectadors, gràcies

Té molt valor això d’aquesta nit. Els done les gràcies. Porte dos anys a València i no havia vist ploure tan fort i de forma tan continuada mai. Moltes gràcies per vindre en aquest dia tan lleig i amb una eliminatòria tan encarrilada. Intentarem correspondre’ls el seu suport amb èxits. Els partits que ens queden són ja finals i a veure si entre tots aconseguim els objectius més bonics. Moltíssimes gràcies a tots.

Baixa de Coquelin

Sempre faig autocrítica, però havíem pensat abans que volíem donar descans a Dani (Parejo) i amb la lesió de Carlos (molèsties en la cuixa esquerra) no teníem una altra opció. Llavors, decidim alguna cosa que estava previst. Ha ocorregut així, és una pena, tenim altres jugadors en la plantilla, però estem molt satisfets de jugar una eliminatòria davant l’Arsenal. Si haguera sabut que li anaven a traure una groga no ho hauria tret. El lògic és que amb eixe resultat no succeïra res. A més, l’acció de groga no ho era. L’àrbitre va decidir traure-li-la.