La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “El gol li permetrà a Guedes recuperar la seua millor versió”
,

Marcelino: “El gol li permetrà a Guedes recuperar la seua millor versió”

COMPARTIR
330-120

Marcelino García Toral afirmava a la sala de premsa de l’estadi de Montilivi, després de la gran victòria del Valencia CF davant el Girona per 2-3, que “hem guanyat sí, encara que hui potser el més just haguera sigut l’empat. Ells van tindre dos ocasions molt clares al final que Neto va evitar. Teníem el partit controlat, però l’expulsió de Roncaglia ens va afectar molt, ens va obligar a traure un central a llevar un jugador d’atac. En eixe tram final passarem dificultats en les faltes laterals, vam concedir un penal evitable, però nosaltres volíem guanyar i encadenar la segona victòria fora de casa”.

Obligat a prendre decisions

Tenim sis jugadors de banda i per a posar un he de llevar a un altre. Ferran és molt jove i tots hem de tindre prudència, paciència i prendre bones decisions. (Kang In): Tots havíem d’haver assumit este passat mes de gener que un xic de 17 anys era molt difícil que poguera jugar molt i sempre pense que faré el millor. D’altra banda, Ferran té un futur molt bo, extraordinari, i un present cada vegada més competitiu i del qual estem molt satisfets. Intent ser just i crec que ell mereix jugar.

Molt difícil guanyar

Continuem tenint dificultats i, encara que hàgem guanyat, no hem d’oblidar el que ens ha costat. L’equip està molt millor en confiança que mesos arrere que sumàvem tants empats seguits. Ara cal pensar ja en Krasnodar, volem estar en quarts de final de l’Europa League i, després, pensar en el Getafe. Si guanyem haurem fet un altre pas, però queda encara molta competició per davant. Hi ha molta igualtat, amb molts equips implicats. La meua sensació és que tot es decidirà al final.

Guedes, a més

Crec que a vegades volem immediatesa en tot, resultats, rendiments, victòries, veure que els jugadors rendisquen nou mesos i, a vegades, cal pensar que això és impossible. Segur que este gol i el partit li ve francament bé a Guedes i l’ajudarà al fet que vegem la seua millor versió.