La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “Guedes i Cheryshev tenen opcions de jugar a dalt”
,

Marcelino: “Guedes i Cheryshev tenen opcions de jugar a dalt”

COMPARTIR
330-120

Marcelino ha atés als mitjans de comunicació en Celtic park, en la prèvia del partit d’anada dels 1/16 de final de la UEFA Europa League.

Amb quin ànim afronta el VCF esta competició?

Amb la màxima il·lusió, és una competició bonica i súper atractiva per a tots. És una situació difícil pel nombre de baixes que tenim, davant un equip que és millor del que podem pensar, molt difícil en el seu estadi, que va passar una fase de grups deixant fóra al Leipzig. Hem de jugar molt bon partit, perquè la nostra idea és continuar en esta competició.

Es preveu un partit molt físic, és el moment per a donar-li una treva a Parejo?

Tenim dificultats en eixa posició, hem de ser acurats amb Kondogbia que ix d’una lesió, Coquelin ve amb molèsties, Parejo amb saturació d’esforços… veurem com som capaços de compensar els esforços amb el nivell competitiu de l’equip. Després de l’entrenament de hui tindrem més informació i decidirem demà. Hem de valorar fent una reflexió de l’acumulat i del que ens resta.

Sense Santi Mina ni Rodrigo, Kang In o Guedes poden jugar com a segona punta?

Jugant fora de casa i veient el partit que tenim en ment, contemplem que Guedes o Cheryshev puguen ocupar la posició de dalt. És complicat que tinguem a Santi Mina per a diumenge que ve i bastant difícil a Rodrigo, per tant, hem de fer una valoració conjunta en eixa posició i en funció d’això decidir. Guedes i Cheryshev parteixen amb opcions de jugar a dalt.

Què pensa de l’ambient de Celtic Park?

És un dels ambients més espectaculars que es viu en el futbol a nivell europeu, estem expectants per viure’l. Diuen que és similar a Anfield, on vaig estar en un partit important i es va viure un ambient sensacional, ací ocorrerà una cosa similar o fins i tot més. Tot professional vol jugar en esta tipus d’ambients, no hi ha major motivació que eixa.

Què tem del Celtic FC i on pot estar la clau?

Este equip, amb la seua afició, és un rival que posa les coses molt difícils als rivals. Són molt intensos, ràpids, juga un futbol molt dinàmic, vertical, però a través de la passada, molt físic, i una vegada analitzat l’equip ens ofereix un nivell superior al que pensàvem en un inici. Ens posaran les coses molt difícils, haurem d’igualar-los en intensitat, mantindre eixe ritme durant els 90 minuts, jugar d’acord als nostres punts forts amb la pilota i serà un partit complicat. Venim amb la il·lusió de guanyar i posar l’eliminatòria al nostre favor.

Planteja l’eliminatòria pensant en la tornada a Mestalla?

Voldria deixar tots els partits sentenciats, juguem contra el Celtic o davant qualsevol rival. No ho veig tan fàcil, parlem de si deixar l’eliminatòria sentenciada… és un partit de moltíssima dificultat, guanyar fora a Europa és molt difícil i més en este camp. Tenim moltes baixes, tant de bo siguem capaces de guanyar demà, que és el nostre objectiu, però no juguem contra un equip desconegut o d’un nivell ínfim. Hi haurà 60.000 ànimes cantant sense parar i un equip amb bons futbolistes, joves alguns, però bons i internacionals. Tenen futbolistes de molt bon nivell, per tant, podríem pensar que anàvem a tindre una eliminatòria no gaire difícil, però haurem de rendir a un gran nivell els dos partits per a passar l’eliminatòria.