La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “Hem de ser ambiciosos”
,

Marcelino: “Hem de ser ambiciosos”

COMPARTIR
330-120

Demà, el València CF torna a posar-se el xip de la UEFA Europa League, sent l’FC Krasnodar el rival en el partit d’anada dels huitens de final. Marcelino ha atés als mitjans de comunicació amb un missatge clar: “hem de ser ambiciosos”.

Amb quin resultat marxaria content per a afrontar el partit de tornada?

És bo no encaixar, però mai saps. Vam vindre amb un gran resultat el dia del Celtic, però patírem els primers minuts. El Reial Madrid va aconseguir un gran resultat en l’anada enfront de l’Ajax i ahir vam veure el que va succeir. Són dos partits de 90 minuts, quatre parts de 45 minuts, moltes vegades, encara que sigues superior en tres d’elles, en una eres inferior i et pots quedar fora. Si fórem capaços de guanyar amb folgança estaríem molt a prop, però no es donarà perquè el rival és poderós, fort, hem de defensar molt bé perquè no ens marquen, i continuar generant ocasions de gol.

Estem en el moment més important de la temporada?

Sempre hem intentat gestionar la plantilla pensant en els nou mesos, considerem cada partit com el més important, perquè hi ha partits importants al final has de tindre un nivell competitiu abans. Passem moltes dificultats, més a nivell de resultats que el que véiem sobre el terreny de joc, i continuarem pensant en el partit immediat. Este equip sempre ha demostrat voler guanyar, ara ens toca intentar-lo enfront del FC Krasnodar, un equip ràpid, poderós, intens, amb jugadors amb bon peu en la zona de finalització. Volem seguir en la UEFA Europa League, després pensarem en LaLiga. L’equip està demostrant ser competitiu en les eliminatòries, i intentarem eliminar al Krasnodar, que no serà fàcil. A veure si amb el suport de la nostra afició som capaces d’aconseguir un bon resultat per al partit de tornada i no encaixar gols.

És fàcil canviar el xip?

Estem a un nivell d’acceptació important. Tenim poques lesions, hi havia jugadors que venien d’estar un temps lesionats i ara això els permet estar frescos mental i físicament, confirmant el nivell competitiu amb bons resultats. Ficar-se en la final ha sigut un colp d’autoconfiança molt important, després de classificar-nos per a la final de Copa del Rei guanyem a l’Athletic i volem seguir. El València CF ens exigeix, estos jugadors són ambiciosos, van demostrar molta capacitat, molt d’esforç, continuar creient en ells mateixos i en els seus companys, i en una idea de joc. A veure si som capaços d’allargar aquest procés fins al final, però no podem fixar l’atenció més enllà de l’immediat.

Apartada la Copa del Rei, es prioritza LaLiga o l’Europa League?

Volem lluitar totes les competicions, però la prioritat és LaLiga. I hem d’estar en ella vius per a aspirar al màxim, no sé si arribarem o no als llocs de Champions, per a això cal guanyar l’immediat que és el Girona FC després del partit d’Europa League. Veig a l’equip amb ganes d’esforçar-se, de treballar, i de lluitar pel màxim. La prova evident és la resposta que vam tindre posterior al partit contra el Betis, es va poder relaxar o considerar que eixa final de Copa servia com un suport, i va ser una motivació extra per a recolzar-nos en el joc. L’equip transmet molt bones sensacions, cal ser ambiciosos, crec que sempre ho hem sigut i prova d’això és la reacció que vam tindre, no basada en fer molts canvis, sinó en una major efectivitat. I que és una cosa normal perquè li succeeix a tots els equips.