La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “Que ens marquen tres gols no és gens fàcil”
,

Marcelino: “Que ens marquen tres gols no és gens fàcil”

COMPARTIR
330-120

Il·lusionat de cara al partit demà, on el València CF es juga una plaça per als quarts de final de la UEFA Europa *League, Marcelino ha revelat en roda de premsa que l’equip buscarà la victòria malgrat l’avantatge que li dóna el 2-1 del partit d’anada jugat a Mestalla.

Com encararan el partit?

La idea que hem de tindre i la millor forma de passar l’eliminatòria és intentar fer gol, hem de buscar la porteria adversària quan tinguem la pilota i defensar molt bé, perquè l’FC Krasnodar tenen qualitat i jugadors amb bon peu. Hem de ser equilibrats, com hem sigut en tota la competició, hem de tindre l’ambició de ficar gol i ser eficaços en les àrees, que és on es decideixen les eliminatòries.

Fins a quin punt pot servir el partit d’anada i el que es deu o no fer? Espera un partit amb el guió a l’inrevés?

Hem d’intentar atacar al FC Krasnodar també des del principi i no pensar a defensar-nos, seria un greu error per part nostra. Preveig un partit igualat, hem de defensar molt bé, però buscant la porteria adversària.

Davant el Girona FC va marcar Guedes, el millor ara és no llevar-ho?

Sempre hem de posar en una balança la suma d’esforços i el millor des del punt de vista físic i mental, veurem què és el millor per a ell i per a l’equip. Primer està l’equip i després està el futbolista, que portant el seu màxim rendiment tots ixen beneficiats.

En quin estat està físicament Cheryshev?

Està perfectament apte i té possibilitats de jugar demà.

Han encadenat 13 partits sense perdre.

Mai volem perdre, juguem sempre per a guanyar. És una dada important no haver perdut des del partit davant el Getafe CF, però això no significa que no puguem perdre demà. Això es veurà en funció del treball que fem en el camp i anul·lem al FC Krasnodar, tenint un rendiment alt en atac i efectivitat.

Apostarà per un equip amb velocitat?

L’equip té una filosofia clara de joc, intentem atacar amb arguments, i sempre busquem treballar bé defensivament per a recuperar i contraatacar. És una arma que tenim i quantes més vegades siguem capaços d’utilitzar-la, més vegades podrem fer perill. Tenim jugadors ràpids per banda i per dins, la idea és ser un equip equilibrat, que el rival ens faça les menors ocasions possibles, però buscant el gol, no esperant i anar. Un gol els obliga a marcar-nos tres, fins ara no ha resultat fàcil, per tant, hem de tindre al cap eixa ambició i convenciment. Ells saben que un gol nostre els posarà en una situació de més dificultat, buscarem eixa idea.