La millor informació del ValènciaCF en valencià

Toni Lato i el seu gran record de Mendizorroza
,

Toni Lato i el seu gran record de Mendizorroza

COMPARTIR

728-90

Després d’una temporada amb dues cessions, Toni Lato s’ha quedat en el València per a complir el seu somni des que era xicotet. El lateral esquerre de l’equip de la Capital del Túria ha participat de forma considerable amb un rol més secundari. De fet, Toni Lato ja ha marcat el seu primer gol esta temporada amb la camiseta del València. El jove futbolista va marcar en la derrota a l’estadi Martínez Valero davant l’Elx.

UN GRAN GOL EN MENDIZORROZA

Este no ha sigut el seu primer gol en la lliga. Toni Lato guarda un gran record del pròxim estadi que visitarà el València, Mendizorroza. En este escenari, el jugador, que en eixos moments estava cedit a l’Osasuna, va anotar el seu primer gol en la Lliga Santander.

En eixe partit, Toni Lato va marcar el gol de la victòria en el minut seixanta-tres i va suposar un gran impuls per a Osasuna a l’hora d’aconseguir la permanència. Per això, Mendizorroza va ser el primer estadi que va veure com Toni Lato aconseguia el seu primer gol a la lliga espanyola.

No obstant això, eixe no va ser el primer gol professional a la carrera de Toni Lato. L’actual jugador del València CF va marcar un gol en el partit de tornada de quarts de final de l’Europa League en l’any 2019 davant el Vila-real. El jove jugador vol continuar en esta dinàmica ascendent i millorar els seus registres. Gràcies a les seues ganes i al seu treball diari, Javi Gracia compta amb ell per a lluitar pels objectius d’un gran club, com és el València.