La millor informació del ValènciaCF en valencià

Timp, el futur dels centres esportius
,

Timp, el futur dels centres esportius

COMPARTIR

728-90

El software SAAS valencià, líder a Espanya, automatitza la gestió de les empreses fitness, de benestar i de salut. Continua avançant en la seua carrera per digitalitzar els centres de tot el país i ja aconsegueix més de 4.200.000 reserves en el que va de l’any 2020. Suma’t als 850 centres i treballa amb més de 5.400 professionals a Espanya, Itàlia i Llatinoamèrica.

Una de les claus del seu èxit es troba en la seua aplicació mòbil per a clients, que permet als usuaris de centres i gimnasos gestionant les seues agendes digitals de manera autònoma, portar tota la comptabilitat, gestió, reserves, calendari, crm, historials de clients, sessions online i pagaments a través de l’app.

Si estàs buscant com gestionar el teu negoci esportiu, TIMP és la millor opció. Suma’t als més de 80 centres repartits tant sols a València i més de 150 en tota la Comunitat que ja confien amb Timp.

A més, l’app de reserves ha permés als centres adaptar-se als reptes de la situació actual i controlar les restriccions d’aforament de manera segura. La gestió de cites a través de TIMP ha suposat un avantatge per als centres que han obert les seues portes després de l’estat d’alarma. D’esta manera, poden registrar la seua jornada laboral i controlar l’aforament automàtic amb la gestió de cues. Una solució per a fer front als principals problemes dels negocis esportius. Fes-te la vida més fàcil.

En paraules d’Aitor Esteve, fundador i CEO de la companyia: “El que féiem amb TIMP era important, però ara s’ha tornat imprescindible. Els centres s’adonen que ara és essencial digitalitzar la gestió del seu negoci”.

Pensant també amb la Covid-19 i mirant al futur, amb TIMP els teus clients podran pagar la mensualitat sense haver d’anar passant-se els diners entre uns i altres. A més, deixa que el teu client tinga independència a l’hora de reservar i que puga fer-ho des de casa. Ja no serà necessari passar pel centre per a avisar. Amb l’App de TIMP agilitzem tots estos processos.

Deixa de preocupar-te per les reserves, les cancel·lacions d’última hora, el pagament dels teus clients o qualsevol contratemps. Des de l’App de TIMP, disponible en iOS i Android, cada usuari s’ho podrà gestionar individualment en qualsevol moment i sense haver de cridar per telèfon. Timp és el futur.

Però això no és tot. Deixa que Timp configure també els horaris i gestione els solapaments dels teus clients, tenint sempre en compte els límits d’aforament de cada centre. Envia notificacions amb arxius adjunts i consulta les estadístiques d’assistència i d’activitats que realitzen els teus clients. Digues adéu al passat i centra’t en el futur. Deixa que TIMP t’ho gestione.