La millor informació del ValènciaCF en valencià

Hi haurà tifo per a ‘la final’ contra el Sevilla
,

Hi haurà tifo per a ‘la final’ contra el Sevilla

El València vol el millor ambient possible per a un partit vital
COMPARTIR
330-120

L’ambient que solament Mestalla sap crear serà de nou fonamental en un partit especial. Cada vegada està més a prop el gran partit de demà davant el Sevilla FC (16:15 hores), un partit “vital” per a l’equip, disposat a aprofitar l’oportunitat d’acostar-se a un rival directe en l’objectiu d’acabar la Lliga en la zona Champions. I Mestalla marcarà el seu primer “gol” recolzant a l’equip amb una atmosfera de ben segur espectacular.

Per a ajudar a açò, milers de banderes blanques i taronges onejaran en tot el coliseu valencianista, acompanyades per plàstics de diferents colors amb els quals enfront de Tribuna es formarà l’escut del Valencia CF i el lema ETERN, orgullós record a un sentiment comú quasi centenari. Tots els valencianistes, sense excepció, podran ajudar a crear un magnífic ambient des de la mateixa eixida de l’equip a la gespa. Mestalla sempre respon, “rugix” quan més ho necessita l’equip i el partit de demà és dels assenyalats al calendari.

Davant el Sevilla FC no és un partit més, és cert que encara queden molts capítols en la Lliga, però sí és vital per a les aspiracions del Valencia CF, disposat a donar un colp damunt de la taula amb tres punts que servisquen per a escalar posicions en el campionat de lliga. Mestalla s’enforteix en les grans cites amb el suport de l’afició, que tornarà a ser clau, barallant junts per un objectiu comú: la victòria. Junts som més forts!