La millor informació del ValènciaCF en valencià

Tiago Mendes era l’entrenador que volia Peter Lim
,

Tiago Mendes era l’entrenador que volia Peter Lim

COMPARTIR

728-90

El màxim accionista del València, Peter Lim, tenia clar quin seria el seu entrenador per a la pròxima temporada. El magnat singapurés ja havia pres la decisió i ja havia parlat amb Jorge Mendes per a poder incorporar eixa opció.

Segons ha informat el programa valencià, Norantaminuts, el tècnic que Peter Lim tenia decidit era el portugués, Tiago Mendes, el qual havia jugat fa poc en l’Atlètic de Madrid. No obstant això, va ocórrer un problema pel qual Tiago Mendes no va poder entrenar al València.

L’exjugador de l’Atlètic de Madrid no havia aconseguit encara el nivell requerit per a poder entrenar en Espanya. És a dir, Lim volia que l’entrenador del València fóra un exjugador que encara no té el nivell d’entrenador que exigeix la Lliga Santander.

Després d’açò, Peter Lim va demanar a Corona que confeccionara una nova llista d’entrenadors per a poder escollir un. Per això, el València va fitxar un entrenador experimentat, perquè Corona va incloure a Javi Gracia en eixa llista.

ENTRENADORS SENSE EXPERIÈNCIA

El modus operandi de Peter Lim des que és el màxim accionista del València es basa a contractar entrenadors que no tenen cap experiència a l’elit. En primer lloc, l’any 2014, Peter Lim va acomiadar a Pizzi i va optar per Nuno Espirito Santo. Nuno només havia entrenat al Rio Ave i el seu representant és Jorge Mendes, el qual té molt bona relació amb Peter Lim.

Després de la destitució de Nuno, Peter Lim va contractar a un tècnic amb menys experiència que el portugués. El màxim accionista va fitxar a Gary Neville, amb el qual el magnat singapurés té molt bona relació.

Com era d’esperar, l’etapa de Gary Neville no va funcionar i el València va caure a la meitat de la taula de classificació. Altra vegada, Peter Lim va optar per un tècnic sense experiència i va contractar a Pako Ayestaran.

Marcelino va ser l’únic entrenador de l’etapa Lim amb experiència. També ho va ser Prandelli, però va dimitir. No obstant això, la relació entre el tècnic asturià i Peter Lim no era bona i Marcelino va ser destituït.

Finalment, Peter Lim va tornar a caure en el mateix error i va fitxar a un altre entrenador sense cap experiència, Albert Celades. El València va tornar a perdre de forma esportiva i va tornar a la meitat de la taula.

Tot fa indicar que el màxim accionista prefereix contractar a entrenadors sense experiència amb els quals té relació directa o han sigut recomanats per l’agent, Jorge Mendes. Per això, l’entrenador que Lim volia era Tiago Mendes.

SHEIN Many GEO's