La millor informació del ValènciaCF en valencià

Thierry i Gabriel continuen treballant al marge
,

Thierry i Gabriel continuen treballant al marge

COMPARTIR

728-90

La plantilla del València ha eixit al camp d’entrenament de la Ciutat Esportiva de Paterna per a preparar el partit del pròxim dissabte, en el qual s’enfrontarà al Rayo Vallecano. El club de la Capital tornarà a intentar buscar els tres punts. Per a aconseguir açò. José Bordalás està treballant els aspectes que considera necessaris per a aconseguir un funcionament òptim de tot l’equip.

Thierry i Paulista tenen complicat arribar al partit

Segons ha informat Onda Deportiva València, Thierry Rendall i Gabriel Paulista continuen treballant al marge del grup. Els dos jugadors estan tractant de recuperar-se de les seues respectives lesions. Thierry va participar ahir en la sessió, però el cos tècnic del València ha considerat que era millor opció el treball en solitari.

Per tant, tot fa indicar que cap dels dos jugadors podrà estar disponible per al partit davant el Rayo Vallecano. José Bordalás continuarà plantejant els partits sense comptar amb Thierry i Paulista, dos jugadors claus en el seu esquema.

Lato entrena amb el grup

D’altra banda, és important recordar que Toni Lato sí que ha treballat amb el grup. Les sensacions han sigut bones i haurem d’estar pendents a l’entrenament de demà per a comprovar si realment està en condicions de ser convocat per al pròxim partit. Toni Lato ha estat moltes setmanes de baixa i la seua recuperació és una bona notícia per a Bordalás, ja que recupera un jugador important en la rotació de l’equip.