La millor informació del ValènciaCF en valencià

Thierry Correia parla sobre el bloqueig mental que va sofrir
,

Thierry Correia parla sobre el bloqueig mental que va sofrir

COMPARTIR

728-90

Thierry Correia ha sigut l’últim fitxatge en propietat de Meriton Holdings. El lateral portugués va arribar en agost de l’any 2019 per a cobrir la lesió de Cristiano Piccini. No obstant això, la situació de Correia no va ser fàcil. El jove lateral dret va tindre molts problemes d’adaptació a l’equip.

A més, es va sumar la convulsa situació i la falta de minuts. Thierry Correia no va convéncer a Albert Celades i només va disputar minuts residuals. El jugador del València ha atés als mitjans de Batzine sobre la seua situació i com ho va passar.

No em sentia part de l’equip, perquè no jugava molt. Vaig confiar en els meus pares i vaig pensar que, potser, hauria d’haver-me quedat més temps a l’Sporting de Portugal.

Thierry Correia explica que no va estar a soles en esta situació. Alguns membres de la plantilla del València veien la situació de Correia i volien ajudar-lo, perquè l’adaptació del lateral fora la millor possible.

L’ajuda d’Eliaquim Mangala i Gonçalo Guedes va ser fonamental per a superar el meu bloqueig mental i mantenir-me centrat.

Esta temporada, Thierry Correia està participant molt més en l’equip. El lateral ha disputat un total de tretze partits amb el València CF esta temporada. A més, ha disputat els noranta minuts de les dos victòries del club de la Capital del Túria fora de casa i els dos partits de copa. El futbolista portugués vol continuar creixent i abandonar la situació que va sofrir la temporada passada.