La millor informació del ValènciaCF en valencià

Tebas pressionarà a Lim a acabar el Nou Mestalla per l’acord amb CVC
,

Tebas pressionarà a Lim a acabar el Nou Mestalla per l’acord amb CVC

COMPARTIR

728-90

Tal com vam avançar ahir a Blanquinegres, en el dia de hui es produirà una reunió entre la Lliga de Futbol Professional i els clubs de la zona mediterrània sobre l’acord econòmic amb el fons d’inversió de CVC. En esta reunió, el president de la Lliga, Javier Tebas, explicarà als clubs en el punt en el qual està l’operació i exigirà unes condicions.

Lim haurà d’acabar el Nou Mestalla

De fet, segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, Javier Tebas exigirà als clubs que complisquen totes les condicions pactades amb anterioritat. De fet, si un club firma i després no compleix, no rebrà els diners. D’esta forma, la Lliga de Futbol Professional obligarà a Peter Lim a finalitzar les obres del Nou Mestalla.

L’acord amb el fons d’inversió CVC ajudarà al club de la Capital del Túria a ingressar una bona quantitat de diners que haurà de destinar a la construcció d’infraestructures. Esta descripció coincideix amb l’estadi a mig construir que està ubicat en l’avinguda de les corts valencianes. El València ja sap que haurà de complir amb allò que firmarà amb CVC i Peter Lim es comprometrà a acabar les obres del Nou Mestalla.

La caducitat de l’ATE

A més d’açò, és important recordar que ja s’ha iniciat la caducitat de l’ATE amb la qual el València té noranta dies per a presentar un projecte creïble i realista sobre la finalització del Nou Mestalla. Si el club és incapaç de presentar-lo, perdrà l’ATE.

Continuen les pressions a Peter Lim per a acabar l’estadi. L’empresari singapurés coneixerà hui tots els detalls de l’acord de la lliga amb CVC i les condicions de Javier Tebas per a poder rebre uns diners que són crucials per a l’economia actual del club de la Capital del Túria.