+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

Taules al derbi davant Huracán (1-1)

Per Blanquinegres · 25 Gener, 2015

L’Antonio Puchades es vestia de gala per rebre un autèntic partidas entre el VCF Mestalla i l’Huracán. Un derbi de la ciutat del Túria que obria la jornada 22 al grup 3er de la segona divisió B. Els camins d’ambdós conjunts son ben dispars. Els blanquinegres tracte de sumar el màxim per no patir d’ací fons el final mentres que els de Torrent no volen perdre l’estela del llocs que donen accés als play-off d’ascens a la divisió de plata, segons classificats.

Els primers 45 minuts van deixar-nos una versió molt seriosa del conjunt de Curro Torres. Molt de treball i sacrifici a la primera meitat de joc. Fruit d’esta bona actuació va arribar el gol del filial blanquinegre. Tropi, avançava als locals prop del temps de descans amb un potent xut des de fora d’àrea impossible de parar per a Paco, meta de l’Huracán. Precisament el migcampista estrenava compter golejador el cap de setmana en el qual Nuno ha desvetllat que d’ací a final de temporada completarà els entrenaments amb el primer equip a les ordres de Nuno. Com dèiem, el  València Mestalla des d’els primers minuts va imposar un bon ritme de joc al que el conjunt visitant no podia fer res. El pes del joc era blanquinegre, mentres que sense cap tipus de vergonya, l’Huracán renunciava a la pilota tractant d’aprofitar eixir amb la velocitat dels seus dos atacants, però hui el sistema defensiu valencianista es mostrava infal·lible, sense cap escletxa.

Amb la represa el conjunt roig i blanc, hui de blau i negre va començar prompte el ball de canvis. El marcador en contra obligava a Toni Seligrat ficar futbol dins el verd si volia alçar el marcador. Este moviment li va donar ales i l’Huracán va començar a prendre més presencia al camp. Al 59’, Txomin el recent incorporat al camp va ser gran artífex d’esta revolució . Fruit d’una acció del extrem basc, Nacho Vidal va cometre penal i va vore la segona groga per lo que el lateral dret del Mestalla va fer el camí cap als vestidors abans d’hora. Huracán de penal no va perdonar i el partit va regressar a les taules (1-1, minut 60). El Mestalla, tot i estar amb un home menys, el conjunt huracanat no demostrava, ni aprofitava la seua superioritat. Al temps d’afegit el partit va regressar a igualtat total, tant al lluminós com en jugadors. Huracán va vore com Jesús Rubio feia el camí als vestidors abans del 90. Finalment, malgrat els 4 minuts d’afegit, al marcador de l’Antonio Puchades no va variar més i al remat les taules i repartiment de punts va ser el resultat final.