La millor informació del ValènciaCF en valencià

Suescum va ser qui va afirmar que la pancarta “Lim Go Home” no seria acceptada
,

Suescum va ser qui va afirmar que la pancarta “Lim Go Home” no seria acceptada

COMPARTIR

728-90

A la fi de la setmana passada es va produir la reunió entre el València i Libertat VCF amb l’objectiu esclarir l’ocorregut en el partit enfront de l’Atlético de Madrid respecte a la retirada de pancartes per part de membres de seguretat del club. En aquesta reunió amb el departament de l’àrea de l’afició es va traslladar la informació que ja avançavem en Blanquinegres i és que segons en el club en cap moment es va donar cap ordre.

No obstant això, tal com va informar Héctor Gómez, la conversa va anar canviant ja que el València tractava de justificar que no seria acceptada cap pancarta que no fóra estrictament de futbol. No obstant això, el responsable de l’àrea de l’afició, Franco Segarra, que sempre sol donar un tracte fantàstic als abonats, no era capaç de concretar si la bandera de “Lim Go Home” era o no futbol.

Cridada a Julian Suescum

En aquell moment de la reunió va ser quan es va cridar a Julian Suescum, responsable de seguretat del club, per a esclarir l’assumpte. Suescum va confirmar que qualsevol cartell que no estiguera relacionat amb el futbol seria retirat, i per al club aquest cartell no estava relacionat amb el futbol. Però no pel propi nom de Lim, sinó que llevarien qualsevol cartell amb qualsevol nom.

Aquesta és la informació que van traslladar a Libertat la setmana passada. Que no vol dir que es vagen a llevar els cartells, però sí que demostra que hi ha disparitat d’opinions respecte al tema dins del mateix València, com es va vore en la publicación del comunicat oficial del València on es negava tota aquesta informació. És impossible saber ara mateix si els cartells seran arrancats o no el dissabte, però la reunió va transcórrer com van informar altres mitjans ahir i com ha pogut confirmar Blanquinegres.