La millor informació del ValènciaCF en valencià

Soler i Gayà no seran un cas “Ferran”
,

Soler i Gayà no seran un cas “Ferran”

COMPARTIR
728-90

Les renovacions de Carlos Soler i José Luis Gayà són els dos punts més calents ara mateix a la secretaria valencianista. Els dos capitans ja han afirmat que volen continuar a l’equip de la seua vida, però que esperaran a veure quina és l’oferta econòmica que planteja el club per a continuar lligats a l’entitat.

Acord o traspàs

En este sentit, segons Deportes Cope Valencia, els dos tenen molt clar que no seran un altre cas “Ferran”. No volen eixir per la porta de darrere, per tant, si no arriben a un acord amb el club eixiran traspassats deixant la major quantitat possible de diners. Soler està molt ben valorat a Anglaterra i Gayà és l’objectiu primordial de Mateu Alemany per al Barça.

Fins a febrer o març

Les renovacions dels dos jugadors franquícia del València s’allargaran. No és un tema que es tancarà este any, però sí esta temporada. Sobre febrer o març el club vol depositar ja la quantitat econòmica que podrien rebre els dos, i en funció d’esta oferta ells escolliran si continuen al club o busquen una eixida.

Lògicament, no eixiran per diners, però la situació financera del club pot provocar que l’oferta siga irrisòria per al nivell dels dos. Equips de l’estranger i de la lliga poden multiplicar ixe sou amb relativa facilitat, i és açò el que els pot fer dubtar.