Perfecta estrena oficial de Rubén Sobrino

Per Blanquinegres · 15 Febrer, 2019

Només fa tretze dies després d’arribar al Valencia CF en el mercat de fitxatges d’hivern, Rubén Sobrino va debutar ahir a Glasgow amb l’elàstica blanc-i-negra en la il·lusionant estrena de l’equip en els setzens de final de l’Europa League davant el Celtic. I ho va fer, a més, com a titular en un xoc que ha suposat també el seu primer partit oficial en competició europea. Va jugar els 90 minuts, va defensar amb força, va atacar amb intenció, es va moure per totes dos bandes, es va barallar amb la saga escocesa, va donar l’assistència del 0-1 a Cheryshev, va marcar el 0-2 en l’inici de la segona meitat i va oferir una gran imatge en aquest mític estadi.

Va formar una parella inèdita en atac al costat de Cheryshev. Als tretze segons ja va barallar per una pilota en defensa i en la següent jugada no va arribar per poc a una passada en atac. En el minut 2 va ser el més llest en robar una passada del meta Scott Bain a un company. Passat el quart d’hora, el ‘23’ va pentinar cap endarrere i Wass, també de cap, a punt va estar de fer el 0-1, però el va evitar el porter local amb una gran intervenció. Al caient de la mitja hora i en una pugna prop de l’àrea va rebre un codazo del central Simunovic, que el col·legiat romanés no va veure.

I va arribar el seu moment estel·lar quan, quasi al final del primer temps, es va desmarcar amb velocitat, el capità Parejo li la va posar perfecta al peu en carrera i Rubén Sobrino, quan es va endinsar en l’àrea, li la va regalar a Cheryshev en el segon pal per a marcar a plaer el 0-1 en el Celtic Park. Millor debut impossible del davanter nascut en Daimiel (Ciutat Real).

Després del descans el Valencia CF va posar la punta en una preciosa acció iniciada per Garay, seguida per Coquelin, Wass i Cheryshev que li va posar la pilota en safata a Rubén Sobrino per a aconseguir el 0-2 des de prop. El jugador es va estirar la camiseta perquè es llegira el seu nom i el va celebrar, sobretot, amb el seu company que li va retornar l’acció de la primera meitat amb una assistència mesurada.

I Sobrino no va deixar de barallar per a defensar el resultat i buscar alguna contra, es va mostrar valenta en totes les accions i va començar a connectar amb Guedes, que va eixir per Cheryshev passada l’hora de joc. No va deixar de córrer, fins i tot va acabar amb enrampades, va buscar espais i va gaudir, al costat dels seus companys, del gran partit del Valencia CF en este inici en la UEFA Europa League. L’equip de Marcelino va ser superior en tot moment al Celtic, va dominar de principi a fi al seu rival i va encarrilar el passe a la següent ronda.