La millor informació del ValènciaCF en valencià

Silva deixa el seu futur obert
,

Silva deixa el seu futur obert

+
COMPARTIR

728-90

El d’Arguineguín no vol retirar-se als seus 34 anys. Ja hi ha assumit que no continuarà al Manchester City la pròxima temporada, i el VCF està a l’expectativa de la decisió del canari.

L’entorn del jugador desconeixia l’interés del VCF per fitxar-lo, però en el conjunt valencianista voldrien veure al jugador altra vegada amb l’elàstica blanc-i-negra.

Segons ha informat Golsmedia.com, Silva tenia una oferta de l’Inter de Miami, però la pandèmia del coronavirus ha fet replantejar-se les coses.

En una conversació amb Míster Chip, el canari ha comentat diverses coses. “Ara la meua família i jo necessitem nous reptes. Està tot parat, però de moment res. La meua família em pregunta i jo li dic que està tot parat. Estem entrenant altra vegada i mirant llocs per a estar al cent per cent. Els amics m’envien missatges que si me’n vaig a un lloc o a altre, però saben més que jo. Estic esperant que s’arregle açò”.

“Ho tenia parlat amb el Parma. Em volien fitxar, però crec que no es va arribar a un acord amb el VCF i no em deixaren anar. Quedava poc per a tancar el mercat i estava l’opció de l’Éibar en segona, amb Mendilíbar d’entrenador. Quan vaig veure el ritme, vaig pensar a canviar el meu estil i adaptar-me. A la fi fou un any increïble”.

Després de la seua cessió a l’Éibar, va recaure al Celta. Després de les dos temporades de préstec, va arribar al conjunt de Mestalla l’any 2006 i en l’any 2010 va eixir al Manchester City per 33 milions d’euros.