La millor informació del ValènciaCF en valencià

Parejo “Jugar a Mestalla amb la selecció seria complir un altre somni”
,

Parejo “Jugar a Mestalla amb la selecció seria complir un altre somni”

COMPARTIR
330-120

Ahir va ser un dia de bones notícies al Valencia CF, i especialment per al capità, Dani Parejo, que en el migdia va veure recompensat el seu bon rendiment en els últims mesos amb el Valencia CF amb la telefonada de la Selecció Espanyola per als dos pròxims compromisos oficials davant Noruega i Malta.

Estic feliç i molt content. Crec que amb treball s’obté la recompensa. És la segona vegada que aniré amb la selecció. Per a mi això és el màxim, representar a mi país, vestir la camiseta de la Selecció és únic i ara cal gaudir i aprofitar el moment” assenyala Parejo en VCF Media on explica també com ha viscut el moment de conéixer la convocatòria. “Ha donat la casualitat que està ací la meua família per les Falles, també els meus fills, estàvem tots junts i ha sigut un moment inoblidable rebre la convocatòria”.

Contra el Villareal en la UEFA Europa League

Parejo va viure des de la distància la classificació de l’equip per als ¼ de final de la UEFA Europa League, animant, patint i confiant en els seus companys, que no van baixar els braços i com ja és costum van anotar el gol definitiu en els minuts finals. En els ¼ de final de la UEFA Europa League espera ara el Villareal, un rival que serà complicat, a pesar que en LaLiga està patint i està situat en una zona baixa poc habitual.

“Estem en ¼ de final d’una competició europea, en la qual el club i l’afició estan molt il·lusionats. Ens hem enfrontat dos vegades contra el Villareal, però les competicions europees són diferents, es viu un altre ambient i és un altre tipus de partit als de LaLiga. Serà un partit molt complicat, estem a quatre partits de poder jugar una final europea, serà una eliminatòria difícil i complicada”.