+  CRÒNIQUES  CRÒNIQUES

CRÒNICA Eibar 1-1 VCF: El VCF suma un punt Ipurua i la Champions s’escapa

Per Blanquinegres · 13 Desembre, 2015

Amb concentració i intensitat, eixes eren les premisses per les que el VCF havia de lluitar els 3 punts a Ipurua. Tot i que els ingredients estaven prou clars els locals van mostrar-se molt més còmode durant tota la primera meitat. Abans d’arribar al quart d’hora Sergi Enrich provocava els primers esglais dins l’àrea defensada per Jaume. Un Jaume que minuts més tard apareixia amb un reflexes brutals salvant l’estrena de marcador de l’Eibar.

L’actitud valencianista no variava ni un àpex i les arribades al camp local es produïen a comptagotes, de fet la més perillosa arribava al minut 36 del partit dels peus d’un André Gomes que no acabava de trobar una bona societat per crear perill. De Paul,

Les errades i pèrdues de baló eren una costant als dos bàndols, però quan el descans ja s’albirava Sergi Enrich batia a un Jaume que no podia fer res per evitar el 1 a 0 i avançava als armers. Colp dur el de marxar als vestidors amb el desavantatge momentani al lluminós.

Per a la segona part, Neville volia detectar el primer problema fent entrar a Pablo Piatti per Rodrigo de Paul amb groga des de la primera part. El VCF tractava de guanyar terreny en el partit mitjançant la calma que atorga el domini de l’esfèric.

Estèril era eixa possessió. Els de Mestalla eren incapaços de crear perill sobre l’àrea de Asier Riesgo i les sensacions al camp eren més paregudes a la del partit de Sevilla que al de la setmana passada davant el FC Barcelona.

González González, col·legiat del partit es convertia en protagonista quan abans d’arribar al 20 de la segona part s’inventava una suposada agressió que provocava la inferioritat dels blanquinegres durant el que restava de partit. Lucas Orban marxava als vestidors abans d’hora i l’àrbitre senyalava penal. Una jugada totalment injusta en la que Jaume apareixia com un gegant per parar el xut de Saúl Berjón. El d’Almenara es feia gran per mantindre als seus en el partit.

Neville refeia el seu onze davant la roja d’Orban i gastava les seus bales fent entrar a Gayà i Negredo al camp en busca de la reacció, però la prepotència del col·legiat continuava ferint als visitants que no podien dirigir-se cap al jutge del partit.

El punt d’honor del VCF eixia a relluir i a falta de 5 per a escoltar el xiulit final de partit, André Gomes amb tota la fortuna que no hi estava havent en el camp. La jugada venia precedida d’una bona acció entre Álvaro Negredo i el migcampista portuguès.

El partit encara anava a deixar més esglais i ja en el temps d’afegit, González González enviava a Ramis a la dutxa abans de temps al vore la roja directa tot quan, Paco Alcácer encarava a Asier Riesgo i que ben bé podria haver sigut el gol de la remuntada. Amb el temps ja complit el VCF veia com amb el punt abastat servia de ben poc després de vore com s’havia produït la jornada. El temps comença a esgotar-se i les diferències per la Champions es fan més grans.