La millor informació del ValènciaCF en valencià

Santi Mina: “Hem d’aconseguir la victòria sí o sí”
,

Santi Mina: “Hem d’aconseguir la victòria sí o sí”

El davanter del València confia en sumar demà la primera victòria a la Champions
COMPARTIR
330-120

La seua actitud sobre la gespa contagia, vore com lluita cada pilota com si fóra l’últim, la seua gran definició de primeres, el seu olfacte per a estar en el lloc on va a anar la pilota… són virtuts que caracteritzen a Santi Mina. Després de marcar dos gols en el partit de Copa enfront del CD Ebro, el seu pròxim objectiu és ajudar al Valencia CF a sumar els tres punts enfront del BSC Young Boys, com reconeix en esta entrevista realitzada a VCF MEDIA.

Torna la Champions a Mestalla, on l’equip barallarà per aconseguir la victòria.

Actualment que no estem en la ratxa que volíem en Lliga, crec que és important tenir este partit immediatament contra el Young Boys, una trobada importantíssima per a nosaltres. Hem d’aconseguir la victòria sí o sí, com siga, tothom la mereix, cal donar la cara davant tota la nostra gent.

L’equip mai baixa els braços, com va tornar a veure’s davant el Girona FC malgrat el resultat final.

L’equip està bé, veig a l’equip unit que és el més important, al final quan els resultats no t’acompanyen l’endemà del partit estàs trist i dolgut per no donar-li eixa alegria tant a la família com a l’afició. Anem a lluitar, anem a traure açò cap a avant, tenim la clau per a canviar les coses i l’única opció és seguir treballant i barallant.

Com es pot canviar la dinàmica actual de resultats?

És clar que les dinàmiques no es canvien per art de màgia, sí amb treball, amb companyonia, amb compromís, i crec que les paraules ja sobren, cal seguir treballant i parlant en el camp com vam fer l’any passat, eixa és la clau per a eixir d’aquesta situació.

A títol personal va tornar marcant un doblet, com se sent?

En jugar el partit de Copa em vaig trobar molt bé, també en el partit de lliga. Quan estàs lesionat entrenes para quan arribe el moment de reaparèixer fer-ho de la millor forma possible, i després d’un temps sense jugar arribes amb més ganes, amb més il·lusió, amb ganes d’ajudar als teus companys, de seguir remant en una mateixa adreça. Des del primer dia que em vaig posar esta camiseta sabia que havia de lluitar, barallar, és un gran club, hi ha grans jugadors i tothom remem en una mateixa direcció.