La millor informació del ValènciaCF en valencià

Salva Gomar insisteix en la importància del públic en el futbol base
,

Salva Gomar insisteix en la importància del públic en el futbol base

COMPARTIR

728-90

El futbol base viu de l’aficionat. Els equips es sustenten gràcies als diners que s’ingressen en taquilles els dies de partit, ja siga per l’entrada o els diners que genera la vida que existeix al bar quan hi ha partit. Salva Gomar, president de la Federació Valenciana de Futbol, ha parlat hui en la tertúlia d’Onda Deportiva sobre la importància del públic en el futbol base. Estes han sigut les declaracions més rellevants:

Tan sols demanem igualtat amb altres àmbits com el teatre o el cine. Volem anar al teatre i també al futbol. No entenc per què en el cine està permés sent un espai tancat i en el futbol no pot haver-hi públic.

La conseqüència que no es puga entrar a l’estadi és que es formen aglomeracions fóra del camp, que finalment és pitjor, ja que no existeix distància de seguretat. Els pares porten als seus fills als partits i després es situen en llocs perillosos per poder veure el partit.

Estàvem preparats per a esta situació. Existeix un protocol que ja es posà en pràctica en les primeres jornades i que funcionava.

No he rebut cap resposta de la Generalitat ni de Sanitat.

Els equips amateurs viuen dels seus aficionats. Per exemple, tots els jugadors de l’Utiel no són d’Utiel, i el club amb els diners que es generaven els dies de partit pagaven la gasolina als seus jugadors. Hui és més complicat donar ixes facilitats.