La millor informació del ValènciaCF en valencià

Rússia anuncia que Cheryshev estarà de 3 a 4 setmanes de baixa
,

Rússia anuncia que Cheryshev estarà de 3 a 4 setmanes de baixa

COMPARTIR
728-90

Denis Cheryshev ha durat tres jornades i mitja sense lesionar-se. Bordalás havia sigut capaç de recuperar la millor versió del rus, que va forçar el penal que donà la victòria la primera jornada davant el Getafe i va assistir a Wass, al gol que obria el marcador a Mestalla davant l’Alavés. No obstant això, a Pamplona no va acabar ni la primera part.

De 3 a 4 setmanes

Era un fet que Cheryshev s’havia lesionat, i ara faltava veure quant de temps estaria fora dels terrenys de joc. Hui, la federació de futbol de Rússia ha anunciat que l’esquinç que té al genoll el tindrà de baixa de tres a quatre setmanes. El que és segur és que a este mes de setembre Bordalás no podrà comptar amb ell.

Madrid, Sevilla i Athletic

Este diumenge comença la part forta de la temporada per al club blanquinegre. Mestalla espera al Real Madrid, tres dies després jugarà al Sánchez Pizjuan davant el Sevilla i per últim rebrà a l’Athletic Club, a ixe nou reencontre amb Marcelino García Toral. Davant estos tres rivals d’entitat no estarà Cheryshev.

Gayà

Per últim, la major incògnita és José Luis Gayà. El capità va ser substituït al descans per molèsties i, tot i que des del club confien que arribe este diumenge la seua participació no és segura. Tant ell com Cheryshev formaven la banda esquerra titular del València, per tant, seria un colp dur per a Bordalás perdre als dos.