La millor informació del ValènciaCF en valencià

Rubén Burgos: “És un partit complicat encara que siga a casa”
,

Rubén Burgos: “És un partit complicat encara que siga a casa”

+
COMPARTIR
330-120

Autor: Josep Prats

L’entrenador taronja, Rubén Burgos, ha analitzat en la prèvia de la jornada 8 de la Liga Dia, on l’equip taronja es mesurarà al Nissan Al-Qázeres Extremadura, en el qual ha assenyalat que “és un partit complicat encara que siga a casa, teníem moltes ganes de tornar a la Fonteta. És un partit exigent, no tenim en el cap les ratxes, tenim el dia a dia, setmana a setmana i ara mateix estem centrats en Al-Qázeres” ha dit.

El fet de tornar a la Fonteta després de la parada per les seleccions i dues jornades jugant a domicili, és un al·licient per al tècnic. “Jugar en la Fonteta sempre és un plus d’energia per a nosaltres, el públic està responent i les jugadores estan encantades de jugar en casa” ha explicat.

Finalment, l’entrenador valencià va valorar al rival de cara al partit de diumenge. “Han tingut un calendari semblant al nostre, enfrontant-se als tres rivals de competició europea, rivals durs i pense que és una plantilla confeccionada per a estar dalt, en la Copa de la Reina i en playoff així que ens va a exigir el 100%” analitzava.

Foto: Miguel Ángel Polo