La millor informació del ValènciaCF en valencià

Roncaglia i Sobrino, preparats per a debutar al Camp Nou
,

Roncaglia i Sobrino, preparats per a debutar al Camp Nou

Els nous jugadors valencianistes han donat les primeres declaracions, en un acte en el que el president ha valorat el mercat d'hivern d'una manera positiva.
COMPARTIR
330-120

Les noves cares ja han parlat. Tant Facundo Roncaglia com Rubén Sobrino han passat hui pels micròfons dels mitjans de comunicació a Paterna, on han deixat clar que el Valencia “era una oportunitat que no podien deixar escapar”.

L’acte començava amb la benvinguda del president Anil Murthy als jugadors i un discurs en el qual ha valorat el mercat de fitxatges de l’hivern: “estàvem en una situació prou diferent a la de l’any passat, però crec que hem millorat la plantilla i reduït el cost d’esta”. A més el president ha volgut recordar el frenètic partit davant el Getafe, comparant la tancada del mercat com “un gol en l’últim minut”.

Arribat el moment dels verdaders protagonistes, Sobrino i Roncaglia, els dos han destacat que pretenen “donar continuació al bon moment que viu el club”, i han dit confiadament, que es veuen totalment preparats per a debutar este dissabte davant el Futbol Club Barcelona.
Al voltant de les seues característiques, el davanter ha dit que no te problema en jugar en banda tot i que la seua preferència “es jugar com punta”. A més qüestionat per la seua xifra golejadora, la qual mai ha sigut excessivament alta, ha dit que amb el treball que segur va a donar “arribaran els gols”.
Roncaglia per la seua part, ha admès que la seua posició favorita es la de central, tot i que no té problema en jugar en qualsevol part de la defensa, cosa que, com ha dit “ja ha fet en més d’una ocasió”.
Del míster, de Marcelino, els dos jugadors han admès contactes amb la plantilla (Roncaglia amb Neto, Wass i Piccini i Sobrino amb Cheryshev), i vist el seu primer entrenament, han destacat l’exigència de l’asturià i, sobre tot, el conegut control que te de la nutrició.

Per a concloure, de la Copa i el sorteig no han mostrat preferència per cap rival, ja que els dos consideren que el Valencia “tindrà una eliminatòria oberta siga qui siga el rival”.