La millor informació del ValènciaCF en valencià

Rodrigo: “Vaig estar molt a prop d’anar-me’n”
,

Rodrigo: “Vaig estar molt a prop d’anar-me’n”

COMPARTIR

728-90

Rodrigo Moreno ha estat entrevistat pel periòdic ABC, del qual li pregunten sobre el seu fitxatge frustat per l’Atlético, el seu paper clau en la selecció i l’acomiadament de Marcelino.

Amb un estiu tan mogut a la ciutat del Túria, Rodrigo Moreno confessa que mai s’ha sentit exjugador del València CF. Tot i estar “molt a prop de fitxar per l’Atlético”, no està desil·lusionat per haver-se quedat al club i que lluitarà per aconseguir els objectius del club, així com per estar en la pròxima Eurocopa amb Espanya.

També ha hagut temps per preguntar per l’ex tècnic del València CF, Marcelino García Toral, “L’eixida de Marcelino i tot el que està passant ací no és gens fàcil. Però el grup està molt unit, porta dos anys treballant junt, tenim una comunió molt gran, sabem al que juguem, què som i què representem. Les coses estan tornant a la normalitat”.

Després de patir un colp a l’ull durant el partit davant l’Alavés, Rodrigo Moreno encara els partits claus amb la selecció espanyola per a la classificació per a la pròxima Eurocopa. El davanter valencianista fa dos anys i mig que va convocat amb el combinat nacional, un procés que, segons ha declarat a ABC, “te’l guanyes en el camp”.