Rodrigo seguix sense pólvora

Per Blanquinegres · 15 Octubre, 2018

Rodrigo Moreno continua sense veure porteria. Des que marcara en la golejada davant Croàcia per 6-0 el passat 11 de setembre, el davanter seguix amb la pólvora banyada. Hui ha tornat a ser titular amb la selecció espanyola i ha disputat 72 minuts en la derrota de La Roja davant Anglaterra per 2-3 en el partit corresponent a la tercera jornada de la UEFA Nations League.

L’actuació del davanter del València Club de Futbol ha sigut discreta, però tot i això, ha sigut el protagonista de la jugada polèmica del matx. En el minut 64 i amb 1-3 al marcador, l’hispà-brasiler, més llest que el porter anglés, li furtava la pilota a Pickford i quan estava a punt de rematar, el guardameta l’ha agafat de la camiseta el suficient per a desequilibrar-lo i evitar que l’atacant marcara el segon i retallara distàncies en el marcador. El penal ha sigut claríssim però l’àrbitre, Szymon Marciniak no ho ha considerat així.

Per la seua banda, l’altre representant del València al combinat nacional, José Luis Gayà no ha gaudit de minuts. Qui si ho ha fet és un ex blanc-i-negre com ara Paco Alcácer qui, quan només duia un minut sobre el terreny de joc, tornava a marcar, en este cas amb una fantàstica rematada de cap.