La millor informació del ValènciaCF en valencià

Rodrigo: “Ha sigut un dels meus gols més bonics”
,

Rodrigo: “Ha sigut un dels meus gols més bonics”

COMPARTIR
330-120

Què maravella de gol! Ho pots vore una vegada, dos, tres, quatre… però no et cansaries veient el perfecte colpege de volea amb la destra de Rodrigo després d’una intel·ligent assistència de Santi Mina amb el cap. Quina bellesa! “Ha sigut un dels meus gols més bonics”, reconeixia el davanter a la conclusió del partit amb un gran somriure en el seu rostre.

Si dijous passat, el ‘19’ blanc-i-negre va anotar el gol amb el qual es va certificar la classificació per a la final de la Copa del Rei, este diumenge en LaLiga també va voler ser un dels actors principals i va marcar el 1-0, el seu cinqué tant en el campionat domèstic i el nové en el que portem de temporada.

Ha sigut una victòria molt important per a seguir en ratxa.

Important perquè estem en el millor moment, hem aconseguit el passe a la final de la Copa i ara hem de centrar-nos en LaLiga i dijous que ve en la UEFA Europa League. Hem fet un partit molt complet i vam meréixer la victòria.

Quin gran gol!

He volgut donar l’assistència, però m’ha eixit malament, Santi Mina me l’ha tornat bé, i l’he empalat bé. Ha sigut un gran gol.

Has marcat algun gol més bonic?

Segurament sí, però ha sigut un dels gols més bonics, estic content per això, però sobretot perquè va servir per a encarrilar la victòria.

Està el València CF a temps d’aconseguir els llocs de Champions?

La temporada està sent irregular per a tots menys per al Barça i estem ací, hem fallat, però els altres també, cal sumar de tres en tres i fer-nos forts a casa i seguir en esta línia.