Rodrigo marca en el triomf de la Roja davant Noruega

Per Blanquinegres · 24 Març, 2019

Mestalla és la seua casa, és un escenari que Rodrigo es coneix amb detall i, com no podia ser d’una altra forma, va marcar. Seu va ser el primer gol de la Roja enfront de Noruega (2-1) per a sumar els primers tres punts en el camí a l’Eurocopa de 2020.

D’inici Luis Enrique va apostar pels valencianistes Rodrigo i Parejo, els dos van respondre rendint a un gran nivell. El ‘9’ partia des de la dreta en una línia de tres atacants, però amb llibertat de moviments. No va parar de traçar desmarcatges cap a dins en silenci i intel·ligència i, després d’un centre de Jordi Alba, li va traure lluentor a la seua esquerrana amb un potent colpege per a obrir el marcador.

El més difícil ja s’havia fet, però encara quedava molt de camí per recórrer. Era el seu 5é gol en els 16 partits que porta amb la Roja, unint-se a valencianistes il·lustres que van marcar anteriorment a Mestalla amb la selecció, com a Mundo, Saura, Tendillo o Marchena.

Només cinc minuts després, el davanter del Valencia CF va estar molt prop de segellar un doblet després d’un colpege amb l’exterior, que va obligar al meta Jarstein a una gran intervenció. No va parar d’insistir buscant el gol. King va anotar el 1-1 de penal, en el minut 64, però la Roja va reaccionar i Sergio Ramos, també des dels onze metres, va marcar el 2-1 que va acabar sent definitiu en el minut 71 de trobada.

Primera titularitat de Parejo amb la Roja

L’altre futbolista del Valencia CF que va jugar, Dani Parejo, va estrenar titularitat. Uns metres per davant de Sergio Busquets, el capità es va sentir molt còmode movent la pilota donant-li la pausa necessària i també exigint-se en defensa, amb diverses recuperacions dins de l’àrea que “van apagar” qualsevol indici de Noruega.

En el pla ofensiu, el capità va buscar el gol amb una falta directa executada en el minut 35, o després del descans amb un llançament creuat des de la frontal. No va marcar, però quan Luis Enrique va decidir reemplaçar-ho en el minut 75 de partit, l’afició que es va congregar a Mestalla es va posar en peus tributant-li una gran ovació.