La millor informació del ValènciaCF en valencià

Rodrigo: “És moment de mirar-se a l’espill”
,

Rodrigo: “És moment de mirar-se a l’espill”

COMPARTIR

728-90

El davanter valencianista ha sigut un dels que ha donat la cara després de la derrota de Getafe, el qual s’ha mostrat crític amb l’equip i ha reconegut les errades, a més de garantir la reacció de l’equip: “És comprensible el cabreig de la gent. L’equip no ha estat bé. L’any passat pareixia impossible. No anem a baixar els braços. És un bon moment per a mirar-se cadascú el que no hem fet bé hui. Anem a ser capaços de donar-li la volta a la imatge de hui”.

“Ha sigut una derrota merescuda, hem estat mal, no hem estat a l’altura del partit. Ens han superat en totes les facetes del joc i poc més s’ha de dir. Cal seguir treballant. Queda molt. L’any passat vam estar a 13 punts de Champions i ho vam aconseguir. És moment de mirar-se a l’espill”.

També ha valorat en la forma física que es troba, ja que hui ha jugat amb molèsties als genolls: “No estic al cent per cent, estic jugant perquè vull intentar aportar i ajudar. És un any complicat en quant a lesions. No és excusa per a haver fet un mal partit”.

SHEIN Many GEO's