Rodrigo debuta en un Mundial en la victòria d’Espanya davant Iran (1-0)

Per Blanquinegres · 20 Juny, 2018

Era el minut 88 quan el seleccionador nacional Fernando Ferro va fer debutar a Rodrigo Moreno en la cita futbolística més important del planeta, un Mundial. El davanter valencianista va eixir per Diego Costa en els compassos finals d’un partit molt competit des de l’inici, en el qual Espanya va patir molt per a sumar davant Iran els tres primers punts a Rússia.

Des que va xafar la gespa de l’estadi de Kazan, Rodrigo va eixir molt concentrat i lluitador tapant l’eixida dels defenses d’Iran. I en la seua primera acció ofensiva va provocar fins i tot una targeta groga a un rival. Després, en els quatre minuts de prolongació, en els quals Espanya va buscar mantenir per tots els mitjans l’avantatge del gol de Diego Costa, l’atacant valencianista va baixar a defensar, va córrer com sol ser habitual en ell i a tractar de no deixar buits a Iran.

Al final, victòria d’Espanya davant Iran per 1-0 i Rodrigo ja sap el que és jugar un Mundial, sens dubte, un magnífic premi a la seua excel·lent temporada en el València CF. Ara, a descansar al costat dels seus companys de la selecció i a pensar en el tercer i última trobada del Grup B, que Espanya jugarà dilluns que ve davant el Marroc.