La millor informació del ValènciaCF en valencià

Robo al València: Les imatges de les quals no parlaran els llevantinistes
,

Robo al València: Les imatges de les quals no parlaran els llevantinistes

COMPARTIR
330-120
banner-nou-caixa-popular-310x120-2

El polèmic arbitratge del València-Llevant de la nit de diumenge no ha passat desapercebut per ningú en el planeta futbol, especialment pels comentaris de Muñiz, Quico Catalán i diversos jugadors llevantinistes parlant literalment de “Robo“.

Però, lluny de vore sols les accions que penalitzen clarament al Llevant, el partit va deixar també moltes accions polèmiques que penalitzaren greument al València i que molts no volen veure. Aleshores hauríem de parlar de “Robo al València”?

Repassem les jugades més polèmiques:
Minut 11: Postigo abraça exageradament a Kondogbia impedint qualsevol acció de remat. Penal de llibre.

 

Minut 12: Falta de Pier a Mina molt perillosa amb les cames per davant. L’àrbitre li mostra la groga, podria haver sigut roja perfectament.

 

Minut 48: Luciano Vietto regateja a Postigo dins de l’àrea. Postigo xafa a Vietto, que cau. Les imatges demostren el clar penal, però Vietto rep targeta groga per simular penal segons l’àrbitre.

 

Minut 64: L’àrbitre anul·la la jugada en caure Gayà a terra després d’una empenta de Gabriel Paulista. L’àrbitre pita i para el joc just quan cau Gayà a terra i abans del remat de Coke. Pel qual anul·la la jugada que hauria acabat en gol granota. Incomprensible el que va veure l’àrbitre en esta jugada.

 

Minut 65: Gol totalment legal de Vietto. Primer rep Mina i després Vietto, ambdós en posició clarament legal.

 

Minut 81: En la contra en la qual Mina colpeja al pal en un 1 contra 1 davant el porter, prèviament Postigo fa una falta temerària sobre Guedes per tal de parar-lo. L’àrbitre mostra sols groga i li perdona la roja.

 

Minut 88: Zaza arriba primer a un baló dividit i s’emporta el baló, Pier arriba just després i atropella al davanter italià. Penal clar i groga. Però, l’àrbitre s’equivoca i li trau la groga a Luna. Si hagués mostrat la groga de manera correcta a Pier, hi haguera suposat l’expulsió per doble amonestació.

 

Així que, si rearbitrem amb totes les errades de l’àrbitre Medié Jiménez, que va tindre una mala nit…

  • El Llevant hauria d’haver sumat un gol més al marcador.
  • Els 2 penals sobre Kondogbia i Vietto haurien d’haver sigut assenyalats a favor del València.
  • El Llevant hauria d’haver acabat el partit amb 9 jugadors: Rober Pier i Postigo haurien d’haver estat expulsats.