Eva Tortajada , 21/03/2024

Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

Remuntada d’orgull del València davant el Vila-real

Per Jorge Olmos · 28 Agost, 2020

El València de Javi Gracia afrontava el seu segon duel de preparació després de la victòria davant el Club Esportiu Castelló i d’una setmana on s’ha confirmat la venda de Rodrigo Moreno al Leeds United, que es suma a les de Ferran, Parejo i Coquelin, hui rivals a les files del Vila-real.

L’encontre va arrancar amb domini dels groguets, un equip més fet i que aspira a cotes més altes aquesta temporada. Prompte es va veure al terreny de joc aquesta superioritat, que comença als despatxos i es veu reflectida a la gespa. El conjunt de Gracia tenia dificultats per eixir jugat amb el baló des de darrere i en una errada defensiva Chuckweze va anotar el primer al minut 10 de partit.

A partir del gol, el duel es va igualar i el conjunt del Túria va anar profunditzant més en les seues accions, però sense aconseguir llevar-se de damunt el domini dels de la Plana, ni tampoc aconseguint gaudir d’ocasions de perill. La primera part va ser típica de pretemporada, amb els jugadors amb gran càrrega de treball a les cames, però amb bona actitud després del revés al marcador, sense perdre-li la cara al partit.

Amb el 0-1 es va aplegar al descans i després del pas pels vestidors els de Gracia seguiren creixent al partit i a punt va estar Vallejo d’empatar l’encontre, però no va aplegar per centímetres. Minuts més tard, Maxi va tindre una ocasió de perill, que va despercidiciar. Però minuts després no va perdonar i va fer la igualada a l’eixida d’un corner.

El València es va refer tirant de casta i orgull, i minuts més tard Maxi va fer el segon al seu compte particular, culminant una remuntada plena de caràcter. Gracia va introduir canvis per a oxigenar l’equip i entraren al terreny de joc joves esperançadors com Kangin Lee i Yunus Musah.

Finalment, remuntada meritòria i segona victòria del València aquesta pretemporada en la qual, tot i no tindre reforços i d’haver venut a jugadors importants, s’està veient un canvi en l’actitud de la plantilla i en l’orgull de l’equip.