La millor informació del ValènciaCF en valencià

Rafa Benítez relata com va ser el seu fitxatge pel València
,

Rafa Benítez relata com va ser el seu fitxatge pel València

COMPARTIR

728-90

El València es trobava en un moment de transició després de les finals de Champions. És per això que necessitava un entrenador que continuara la fenomenal dinàmica en la qual es trobava l’equip i fera al València campió. En un primer moment, el fitxatge de Rafa Benítez va sorprendre el valencianisme que esperava un altre perfil d’entrenador. Benítez havia entrenat a l’Extremadura i va tindre un paper extraordinari al Tenerife aconseguint un ascens.

En unes declaracions al diari ElFocodeportivo, ha explicat com va ser la seua arribada al València i les converses que va tindre amb el que era en aquell moment el director esportiu, Javier Subirats.

Declaracions de Rafa Benítez


“Record que quan el meu agent em va preguntar quant volia cobrar li vaig dir que no em importava, soles volia tindre la possibilitat de guanyar”


“L’oferta del València era impossible de rebutjar, malgrat que estva bé en Tenerife l’illa si t’arriba un equip del nivell del València, sent jo un entrenador jove i amb ganes de competir per títols, no pots dir que no“


Benítez va fer història al València convertint-se en l’entrenador de l’últim gran València. A pesar que hagen passat 20 anys de la seua arribada a Mestalla, el valencianisme encara guarda en un record molt especial en el cor aquells anys en què vam ser els millors.