La millor informació del ValènciaCF en valencià

Radrizzani, l’amo del Leeds, s’interessa en comprar el Club
,

Radrizzani, l’amo del Leeds, s’interessa en comprar el Club

COMPARTIR

728-90

Ja és sabut per tots que el València CF no passa per una de les seues millors etapes. De fet, es podria considerar com una de les pitjors en estos 101 anys d’història. L’arribada de Meriton Holdings a València ha fet que, a la llarga, el Club haja perdut tot el prestigi que tenia i s’haja convertit en un circ. Però Peter Lim, màxim accionista del Club, podria tindre els dies comptats.

El Club està en venda i el singapurés ja escolta ofertes de grans empresaris o de fons d’inversió per a poder valorar les diferents opcions i, tard o prompte, desfer-se del València CF. Ací entra en escena l’amo del Leeds, Andrea Radrizzani, qui és sabedor de tots els problemes que arrastra el Club i qui s’hauria interessat en ell. Segons apunten a Times, un dels diaris amb més prestigi d’Anglaterra, l’italià ha posat l’ull en el València CF i seria un dels seus objectius.

Radrizzani coneix tot el que passa a la Capital del Túria, tant a nivell econòmic com esportiu, ja que així ho ha pogut comprovar de primera mà amb les negociacions amb Rodrigo Moreno, actual davanter del Leeds. A més a més, també sap que la relació dels aficionats amb Meriton està totalment trencada i que se’ls està pressionant per a tirar-los del Club.

És per això que l’italià, multimilionari i amb projectes il·lusionants, s’ha plantejat comprar el Club. Al Leeds va arribar en 2017, estant en la Segona Divisió anglesa i, a dia de hui, 16 anys després, ja es troba a la Premier League i amb Marcelo Bielsa al capdavant del projecte. Peter Lim i Radrizzani, amb més de 500 milions d’euros, ja es coneixen. L’empresa de drets televisius de l’italià opera, entre altres llocs, a Singapur, i és per això que els dos tenen una bona relació. Açò podria suposar el final de Meriton.