La millor informació del ValènciaCF en valencià

Racic i Yunus acaben contracte en 2022
,

Racic i Yunus acaben contracte en 2022

COMPARTIR

728-90

L’altre dia Yunus Musah va ser titular davant el Llevant i el jove jugador anglés va tindre un paper molt destacat. Un altre jugador que també va jugar un gran partit va ser Uros Racic. El jugador de Sèrbia va controlar el migcamp i va ser clau en la victòria davant el Llevant.

El València és conscient que són dos jugadors amb moltíssim potencial i que poden suposar una gran venda en uns anys. Per això, el club de la Capital del Túria ha de moure’s a gran velocitat. Els contractes de Yunus Musah i d’Uros Racic conclouen l’any 2022.

Per tant, el València haurà de renovar als dos jugadors si vol que continuen en el club. A més, el migcampista francés, Koba, també termina el seu contracte el mateix any.

FACILITAT PER A RENOVAR A YUNUS

El València va firmar a Yunus Musah fins a 2022, perquè era la màxima opció, pel fet que el migcampista anglés és menor d’edat. Des del club tenen clar que no serà complicat renovar al jugador.

Per part del jugador, Yunus espera poder entrar altra vegada en l’onze titular i guanyar-se un lloc en la plantilla del València per a créixer com a jugador.

INTERÉS DEL UNITED PER RACIC

Uros Racic ja va realitzar una fantàstica temporada amb el Famalicao on va ser titular al migcamp de l’equip portugués. El seu any no ha passat desapercebut i ja hi ha equips que s’han interessat pels seus serveis.

El primer ha sigut el Manchester United. Segons ha informat el diari The Sun, l’equip d’Ole Gunnar Solskjaer podria oferir fins a trenta milions d’euros, una xifra per la qual el València acceptaria.

Segons ha informat Hèctor Gómez, l’entorn del jugador ha confirmat l’interés del United per Racic, però afirmen que, de moment, no n’hi ha cap oferta pel jugador.

El València haurà d’actuar amb rapidesa esta temporada si vol renovar a les seues joies. Si Yunus continua jugant serà un gran aparador per a molts equips. Per això, el club ha de lligar a Yunus, Racic i Koba per a no sofrir altre cas com el de Ferran Torres.

SHEIN Many GEO's