La millor informació del ValènciaCF en valencià

R. Guedes: “Pense que Gonçalo podria seguir en el VCF”
,

R. Guedes: “Pense que Gonçalo podria seguir en el VCF”

Rogerio, pare del portugués, reconeix que el futur de l'extrem no passa per París. Foto: José Izquierdo.
COMPARTIR
330-120

Rogerio Guedes, para del futbolista del València Club de Futbol, ha sigut protagonista als micròfons del programa radiofònic ‘Tribuna Deportiva’ i allí ha deixat entreveure que el futur del seu fill passa per la seua continuïtat a Mestalla: “Sí, sí. Li agradaria continuar però no ho sabem. Li agradaria però no depén solament d’ell. És professional del futbol i han de parlar els clubs també però pense que podria continuar en el València i seguir creixent i ser més valuós per al València. A més també podria ser-ho des del punt de vista financer“.

A més, el progenitor Gonçalo ha reconegut també que des del seu punt de vista, encara no ha aplegat el moment perquè l’extrem torne a París -és propietat del París Saint-Germain i està cedit al conjunt blanc-i-negre sense cap opció de compra-. “Jo pense que no tornarà, per l’estructura de club que té el PSG. La realitat és que no crec que el projecte esportiu del PSG no siga tindre a Guedes en una banqueta assegut, açò no li interessa a ningú. No crec que el València vaja a deixar passar l’oportunitat estant la temporada que ve en la Champions”.

A més, qüestionat al voltant de si sabia si Peter Lim estava mantenint negociacions amb el xeic del PSG, Nassr Al-Khelaifi, Rogerio ha sigut clar: “Sí, sí, nosaltres ho sabem, però de moment no podem dir res.”, ha conclòs.