La millor informació del ValènciaCF en valencià

Quique Sánchez Flores: “La meua tornada a València seria com una pel·lícula romàntica”
,

Quique Sánchez Flores: “La meua tornada a València seria com una pel·lícula romàntica”

COMPARTIR

728-90

L’exentrenador del València, Quique Sánchez Flores, ha contestat a les preguntes del periodista del Chiringuito, Àlex Silvestre en una entrevista. L’entrenador valencià analitza l’actualitat valencianista i parla de si voldria tornar a dirigir a l’equip de Mestalla.

La situació del València sembla buida. Quan les coses es deixen de manejar amb mà firme i es perd el rumb, no és tan fàcil de girar quan l’escenari és altament competitiu.

La meua tornada a València seria com una pel·lícula romàntica on un somni entra dins d’una realitat. Des que me’n vaig anar de València esse somni s’ha colat vàries vegades i si es produeix serà molt bonic.

Existeix la idea de la meua tornada a València. Jo em sent preparat com a entrenador, però no sé si estaria preparat per a estar allí, perquè no sé quin escenari em trobaré.

Quan parlem del València no parlem d’un càrrec d’entrenador o una necessitat d’equip. Parlem d’un muntó d’ànimes que són valencianistes i són les que sentiran.

Jo vull a l’afició del València i estic molt agraït, perquè l’última vegada que vaig estar van traure unes pancartes on deia que jo era un d’ells. L’afició del València és una afició que ha vist molt, no es conforma amb qualsevol cosa i vol estar en la lluita.

La meua tornada al València seria per a gaudir i fer gaudir a la gent.

Di Stèfano ha sigut el meu segon pare. La seua dona m’enviava balons a casa firmats per Kempes i Claramunt. Amb tot açò, és impossible oblidar-te.