La millor informació del ValènciaCF en valencià

Quatre anys sense Jaume Ortí
,

Quatre anys sense Jaume Ortí

COMPARTIR

728-90

Hui és un dia trist per a tota la família valencianista. Fa quatre anys ens va deixar Jaume Ortí als setanta anys d’edat. Va ser president del València en l’etapa més exitosa de la seua història. El dirigent valencià va entrar en el Consell d’Administració del València CF en l’any 1994.

Després d’un temps d’inactivitat, va tornar al club de la Capital del Túria en 1997 convertint-se en el vicepresident de l’entitat valenciana. Es va mantenir en este lloc fins a 2001, ja que després de la dimissió de Pedro Cortés es va convertir en el president del València CF.

Els exits de Jaume Ortí com a president

Jaume Ortí va ser el president entre l’any 2001 i 2004. Durant eixa etapa, el club de la Capital del Túria va guanyar dos lligues en 2002 i 2004, una copa de la Uefa en 2004 i una Supercopa d’Europa en 2004. Eixe any va dimitir i va deixar el càrrec a Juan Soler.

L’homenatge de Rodrigo Moreno a Jaume Ortí

Jaume Ortí ha sigut una figura molt estimada per tot el valencianisme. El vint-i-quatre de novembre de 2017 ens deixava l’etern president valencià. De fet, recordem com Rodrigo Moreno feia un emotiu homenatge a Jaume Ortí durant el partit entre el València CF i el FC Barcelona. L’actual davanter del Leeds United va celebrar el gol amb una perruca taronja, la qual va utilitzar Jaume Ortí quan el València es va ficar líder l’any 2004 després de guanyar en la Romareda.

Jaume Ortí sempre serà recordat com un dels presidents més exitosos de la història del València CF. Hui, la família valencianista plora per una figura que va ser molt important en la història d’esta institució centenària.