La millor informació del ValènciaCF en valencià

Puma vol revolucionar el València CF
,

Puma vol revolucionar el València CF

COMPARTIR
330-120

Llevat d’una sorpresa d’última hora Puma serà la nova marca esportiva del València CF la pròxima campanya. La marca alemanya succeïra així a Adidas, també teutona, per a fer del conjunt de Mestalla un dels seus principals equips a Europa, tot un referent a l’estil del Borussia Dortmund, l’Arsenal o el Milan. Puma vol que el València es convertisca en el seu estendard a Espanya, tal com explica el company Manolo Montalt. Un canvi més que significatiu després de quatre anys amb Adidas, on els dissenys de les samarretes han millorat respecte a temporades amb Joma o Kappa però que ha deixat prou a desitjar.

Adidas arribà al València per a projectar el club a l’àmbit internacional. La marca que es juga l’hegemonia dels esports juntament amb Nike, venia per a ficar al València en el mapa del disseny, però no era un dels seus clubs ‘premium’ – Madrid, Bayern, Manchester United, Juventus – i després de quatre anys el balanç no ha sigut del tot positiu. Exceptuant als quatre equips premium, Adidas basa a la resta dels seus equips per nivells de catàleg, un fet que ni en el club, ni a l’aficionat ha agradat.

Ara bé, Adidas i el València deixaran la seua relació en el punt més alt possible gràcies a la camiseta del Centenari. Un disseny senzill i clàssic a la vegada fet entre les dos parts que ha revolucionat València i el valencianisme. Tant és així, que el club va vendre en un mes tantes camisetes com tota la temporada passada amb la camiseta homenatge a la del doblet. Eixe nivell de vendes ha fet, fins i tot, que Puma es plantege fer la seua pròpia camiseta del Centenari, per a la segona meitat del 2019. Tota una declaració d’intencions.

Com també ho és el fet que estiga en negociacions amb Ferran Torres perquè el de Foios siga una de les estreles de la seua marca. El valencià és una aposta de futur segura, i amb ell, seria molt més fàcil introduir la marca alemanya en el valencià, no obstant això, Ferran és un dels ullets drets de l’afició i ja comença a demostrar que pot ser un home molt important a l’equip de Marcelino.